На оваа водителка цел свет и се смее [ВИДЕО]

Оваа снимка насмеа илјадници луѓе ширум светот за многу кратко време

Имено, во емисиите што одат во живо често се случуваат некои непредвидливи ситуации, па таков беше случајот и со водителката на временската прогноза.

Додека ја водеше емисијата, во еден момент се лизна на подот и падна со сите четири нагоре.

Снимката за кратко време го обиколи светот и измами насмевка на многу лица. Кога ќе го погледнете и вие нема да останете рамнодушни.

@irenaposha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

A post shared by Koja Vitez (@vitezkoja81) on

Извор ВЕСТИ24

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Оставете реплика

Вашиот емаил нема да биде објавен јавно.