Влегол во ноќен клуб со пиштол во рака – Добро внимавајте на обезбедувачот…

Обезбедувањето во ноќните клубови обично е ангажирано за проверка на идентификација, како и да прекине евентуална тепачка. Сепак, овој човек направил многу повеќе отколку што бара неговата работа.

Се` започнало кога вооружен маж влегол во еден ноќен клуб во Минесота. Обезбедувачот навреме забележал дека човекот носи пиштол, па наместо да бега ја покажал својата храброст и спасил многу животи.

Извор utrinski

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Оставете реплика

Вашиот емаил нема да биде објавен јавно.