Хороскопски знак кој сите ги нервира

Некои луѓе едноставно се досадни и делуваат како да го извлекуваат целиот живот од околината, а наводно често ги поврзува ист хороскопски знак.

Девиците се прогласени за најголеми злопамтила и ситничари. Нивната ситничавост и ставање секого на „нивно место“ кај лицата кои се во нивна близина предизвикува желба на побегнат на другиот крај на светот и никогаш да не се вратат во нивна близина.

Девиците, како што тврдат познавачите на хороскопот, се како слонови, никогаш не забораваат и воопшто не им е незгодно постојано да ве потсетуваат на моментот кога сте сакале да им направите нешто лошо.

Она кон што тежнеат е совршенство во светски рамки, но никако не можат да сфатат дека потребно е прво да поработат на себе.

Од друга страна уживаат во сексот и тоа им е еден вид „издувен вентил“, иако тоа никогаш нема да го признаат.

Сепак, не треба да се заборави дека не се сите исти.

Извор КУРИР

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Оставете реплика

Вашиот емаил нема да биде објавен јавно.