Погледнете – ПЕТ неверојатни чевли за твојата пригода

Како што многумина велат ‘чевлите зборуваат погласно отколку искажаните зборови’. Ова непишано правило особено важи кога станува збор за мажите. Голем број од светските статистики забележале дека прва работа која жените ја приметуваат кај мажите се нивните чевли.

Водејќи се од овие факти Ви прикажуваме пет неверојатни чевли за Вашата свадба, апсолвентска, деловна или друга пригода.

1. Добрите чевли те носат на убави места

2. Препознатлив . Посебен. Џентлмен

3. Инцијали за да бидеш единствен

4. Животот не е перфектен, но твоите чевли можат да бидат

5. Модерен, а сепак класичен. Префинето црни

Овие неверојатни чевли се на брендот ДИАС. ДИАС со својот нов концепт им дава можност на мажите да ги носат оние чевли кои најмногу им се допаѓаат, како и оние чевли кои најмногу им одговараат за нивната пригода. Во ДИАС мажите можат да одберат готов модел или да го дизајнираат по желба.

Од ДИАС ни споделија дека луѓето се различни, дека имаат различни вкусови и дека најчесто во зависност од нивниот стил и карактер ги бираат своите чевли.

Така некои од мажите сакаат исклучиво класични чевли, други пак сакаат да бидат екстравагантни и впечатливи, трети пак сакаат нивните чевли да се издвојуваат на тој начин што на истите ќе има иницијали, букви, датуми и слично.

Во секој случај сите се неверојатни, впечатливи и што е најважно од се удобни.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Оставете реплика

Вашиот емаил нема да биде објавен јавно.