Докази зошто никогаш да не се врати модата од 70-те!(фото)

Дали сте и вие меѓу оние мажи кои се облекувале вака? Ако се пронајдовте, сигурно си велите и се прашувате што ви било вака да се облекувате, или можеби ќе кажете се во свое време.
Како и да многумина ова денес не би го облекле ни пари да им даваат, а замислете некогаш ова било многу секси.
Погледнете ги сликите што носеле мажите во 70-те, дефинитивно се доказ зошто оваа мода не би требало никогаш да се врати.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Оставете реплика

Вашиот емаил нема да биде објавен јавно.