НЕВЕРОЈАТНИ ФОТОГРАФИИ ОД СКОПЈЕ ПРЕД ЗЕМЈОТРЕСОТ

Старо Скопје, онакво во какво уживале нашите постари во фамилиите. Уживајте во прекрасната галерија.

Бабите и дедовците ако ги пуштите во центарот на градот, голема е веројатноста да се изгубат. Факт е дека сите со радост се сеќаваат на некогашното Скопје од пред земјотресот во 1963та.

Сите се носталгични по душата која ја имал градот во ова време. По единственоста, уникатноста и убавината.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Оставете реплика

Вашиот емаил нема да биде објавен јавно.